Kati esiintyy erilaisilla kokoonpanoilla soolokeikoista bändikeikkoihin. Myös pienemmän kokoonpanon esiintymiset onnistuvat niin duona kuin trionakin. Laita viestiä, niin mietitään yhdessä tilaisuuteesi sopiva ohjelmanumero ja ohjelmisto! 

Lauluyhtye Twisters sekä taustalauluyhtye The Blackbirds ovat jo pitkään toiminnassa olleita lauluyhtyeitä, jonka lisäksi hää- ja muut bilekeikat luonnistuvat bilebändi Bang Bang Sistan riveissä.

 

                                                                                       THE BLACKBIRDS

Laulamme niin levyillä kuin keikoillakin laadukkaat taustalaulut tilaajan toiveiden mukaisesti. Kesällä 2018 esiinnymme Ilmavoimien BigBandin solisteina Glenn Miller konserteissa Puolustusvoimien kesäkiertueella. Aikaisempia projekteja ovat muun muassa Stepan levy, Oulu All Star Bigbandin luotsaama “in the spirit of Glenn Miller” Oulussa, sekä QUEEN- kiertueiden keikat, joissa solistina toimi Jarkko Ahola ja bändinä häikäisi Jyväskylän Ilmavoimien Bigband, Turun Laivaston soittokunta, sekä Kainuun sotilassoittokunta.

 


 

 TWISTERS

Lauluyhtye jonka ohjelmisto koostuu vanhasta nostalgisesta suomi-iskelmästä, joka saa tanssilattiat täyteen ja konserttiyleisön huokailemaan. Trio esiintyy useimmiten bändinsä kanssa, mutta usein myös yhden vaihtelevan säestäjän voimin. Kesän keikat ovat ohitse ja seuraava esiintyminen on 13.12.2018 Kiuruvedellä, joulukonsertin muodossa.

 


 

BANG BANG SISTA!

On bilebändi jolta hoituu niin valssit, rock’n’rollit, kuin uudet pophititkin.  Tärkeintä on hyvä fiilis ja tämä porukka taikoo sen minne vain. Keikat sijoittuvat pääasiassa häihin ja muihin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Tällä hetkellä myynnissä kesän 2019 hääjuhlat. 

Bang bang Sistan keikat myy Ohjelmatoimisto Groovething

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *